eye.png


Bruger Login


Glemt din adgangskode ?
Forside
Enneagram typetest - 1 af 9 PDF Udskriv E-mail

 

 

A

Min indfaldsvinkel til tingene er alt eller intet, det gælder især ting, som betyder noget for mig. Jeg lægger stor vægt på at være stærk, ærlig og til at stole på. Det, du ser, er også det, du får. Jeg stoler ikke på andre, før de har bevist, at de er til at stole på.

Jeg kan godt lide, at mennesker er ligefremme over for mig, og jeg ved altid, når nogen er uærlig over for mig, lyver eller forsøger at manipulere med mig. Jeg har svært ved at tolerere svaghed hos andre, medmindre jeg forstår grunden til deres svaghed eller kan se, at de forsøger at gøre noget ved den. Jeg har også vanskeligt ved at tage imod ordrer eller anvisninger fra nogen, hvis jeg ikke har respekt for eller er enig med den som udsteder dem. Jeg er meget bedre til at bestemme selv.

Det er svært for mig ikke at vise, hvad jeg føler, når jeg er vred. Jeg er altid klar til at gå i brechen for mennesker, jeg holder af, specielt hvis jeg oplever, at de bliver uretfærdigt behandlet. Jeg går ikke altid af med sejren i mine bataljer med andre, men de glemmer mig ikke lige med det samme.

 
< Forrige   Næste >

Polls

Hvilken type ville typisk kommunikere således - Fortæller engagerende historier, hurtigt og spontant
 
Hvilken type vil helst have feedback således - med løsningsforslag så tidligt som muligt?